SZOLGÁLTATÁSAINK

Gerendaház tervezés

 

A megrendelők egyedi elképzeléseiket is hozhatják, vagy ötleteket adva együtt kidolgozhatjuk a gerendaház terveit. Természetesen a tervező saját maga is kitalál bármit, ha szabad kezet kap.

Szakképzett tervezővel dolgozunk, aki az elmúlt nyolc évben legalább 20 gerendaházat tervezett minden tulajdonos nagy örömére. Természetesen, ha valakinek már meglévő tervdokumentációja van, azt is nagyon szívesen fogadjuk.

Gerendaház Tervezés

gerendaház engedélyeztetése

 

gerendaház engedélyeztetésének hosszú, és bonyolult folyamatát minden fázisával együtt vállaljuk, a beadatástól az engedély megadásáig. Ez rendkívül komplikált folyamat, amihez sok türelem és nem utolsó sorban kapcsolatok szükségesek.

Gerendahaz Engedélyeztetés

gerendaház alapozása

 

Az engedélyek kézhezvétele után megkezdődhetnek a gerendaház földmunkái. Az ásás, az alap betonozása, a víz, csatorna, villany- és gáz bekötések első lépései.

Ehhez természetesen rendelkezünk szakképzett:

  • munkagépessel

  • köművessel

  • gépésszel

  • villanyszerelővel

Gerendaház Alapozása

Gerendaház építés

 

Ezzel egy időben elkezdődik a gerendaház építése ami körülbelül másfél hónapot vesz igénybe. Ezalatt pont befejezzük az alap elkészítését.

Gerendaház Építés

Szerkezetkész gerendaház felhúzása

 

Az alapozás után pár hétig hagyni kell pihenni az alapot, ezalatt befejezzük a gerendaház összerakását saját telepükön. Amikor elkészülnek, a gerendákat megszámozva kamionra pakoljuk, és a helyszínre szállítjuk.

Szerkezetkész Gerendaház

8-10 nap leforgása alatt „felhúzzuk” a gerendaházat, majd a következő hetekben végezzük az összeszerelést. A tetőt minden esetben a helyszínen készítjük el.

Szerkezetkész Gerendaház Felhúzása

Villany, víz, csatorna, gáz a gerendaházban

 

A hatékonyabb munka érdekében a gerendaház összeszerelése alatt más mesteremberek is dolgoznak a házban, csakúgy, mint a víz-, villany-, és gázszerelő.

Gerendaház Közmű

Tetőmunkálatok a gerendaházon

 

A tetőmunkálatok egy része beleértetik a gerendaházba, minden mást pedig igény szerint a bádogosunk végez (eresz, csatorna stb).

Gerendaház Tetőmunkálatok

Nyílászárók a gerendaházban

 

Természetesen beletartoznak a gerendaház szerkezeti felépítésébe, amennyiben a tulajdonos igényli, bármilyen egyedi kivitelben is. Sőt, a szerkezetkész állapot tartalmazhatja a zsalugátereket is.

Gerendaház Nyílászárók

Belső munkálatok a gerendaházban

 

Miután a gerendaház szerkezetkész állapotban elkészült, kezdődhetnek a belső munkálatok a tulajdonos igénye szerint.

  • vízszerelés
  • villanyszerelés
  • fűtésszerelés
  • festés, mázolás
  • hideg-meleg burkolás

gerendaház belső munkálatai kb. 1-2 hónap alatt elkészülnek és ezután már csak élvezni kell a természetes otthont.

Belső Munkálatok

Teljes körű kertkialakítás a gerendaházhoz

 

gerendaház nem lehet teljes gyönyörű, és hívogató kert nélkül, illetve a telket körülvevő kerítés nélkül.

A kerítésalap kiásása, a kapu beszerzése, (elektromos, vagy hagyományos) és kialakítása, a parkoló és egyéb területek szintezése, térkövesítése, növényesítése, az öntözőrendszer beszerelése, mind megvalósítható a megrendelő igénye szerint.

Kertkialakítás