Rólunk
KAPCSOLAT
Tekintse meg a gerendaházaínkat

Bemutatkozik a Fantázia Szabadon Team Kft.

Akkor szerettünk bele a gerendaházba, amikor először megpillantottunk egyet közelről. Ennek most már közel 16 éve.

Azonnal elhatároztuk, hogy saját magunknak is felépítünk egyet. Fél évvel később már el is kezdődtek a munkálatok, és azóta már a sokadik évet töltjük a gerendaházunkban.

Ahogy építkeztünk, jöttek a kapcsolatok, az összefüggések, a véletlenek, és úgy döntöttünk akkor már 10 éve működő építőipari cégünkkel, hivatalos úton is belevágunk a gerendaház építésébe.

Azok az utak, amelyek más emberek számára felfoghatatlanok, és bonyolultak, számunkra már kitaposott ösvények, így ügyfeleink a gerendaház építése során csak az élményekkel gazdagodnak – a gondokkal nem. Az elmúlt tizenhat év során minden kedves ügyfelünkkel szoros barátságot kötöttünk.

Mindent előre megtervezünk, és minden szakterületen jól bevált szakemberekkel dolgozunk a tervezéstől, az engedélyeztetéseken át, az utolsó szög beveréséig.

Gerendaházainknál lucfenyővel és borovifenyővel dolgozunk, melyek illata és a minősége még évekkel később is megmarad. Ezt teljes mértékkel saját tapasztalatból mondhatjuk. Több év elteltével is természetes illat van a gerendaházban, ami rendkívüli nyugalmat biztosít.